Büyüyü bozmak için yatak odasına götürdü ve...

Türkiye'den büyü bozdurmak için tavsiye üzerine KKTC'de bir "büyücüye" giden 34 yaşındaki N.S., yatak odasına götürülerek tecavüze uğradı.

Büyüyü bozmak için yatak odasına götürdü ve...
Türkiye'den büyü bozdurmak için tavsiye üzerine KKTC'de bir "büyücüye" giden 34 yaşındaki N.S., tecavüze uğradı. N.S.'nin şikayetiyle gözaltına alınan 37 yaşındaki E.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kendisine büyü yapıldığını düşünen ve bunun bozulması için tavsiye üzerine Mersin'den KKTC'nin başkenti Lefkoşa'daki "büyücü" E.Y. isimli 37 yaşındaki şahsın evine giden 34 yaşındaki N.S., tecavüze uğradığı gerekçesiyle polise şikayette bulundu. N.S. ifadesinde, büyüyü bozacak diye kendisini önce yatak odasına götüren E.Y.'nin, daha sonra kendisini okşadığını buna karşı çıkınca da, dayak atarak kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Olayın polise intikal etmesinden sonra, zanlı E.Y. çıkarıldığı Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Büyüyü bozdurmak için yatak odasına davet etti

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Üzerinde büyü olduğunu düşünen N.S. cuma günü E.Y'nin Lefkoşa'daki evine misafir olarak gitti. Zanlı E.Y. ise üzerindeki büyüyü okuyup kaldıracağı vaadiyle N.S.'yi yatak odasına götürdü. İki eli ile N.S.'nin kollarını tutan zanlıya N.S karşı çıkınca, E.Y., N.S.'nin sol gözüne yumruk atıp onu etkisiz hale getirdi. Daha sonra N.S'nin boğazını sıkan zanlı, “Sesini çıkarırsan seni öldürürüm” diyerek ölümle tehdit ettikten sonra, elbiselerini zorla çıkarıp N.S.'nin ırzına geçti. Olayın ardından N.S. polise şikâyette bulunup tecacüze uğradığını iddia etti.

İfade üzerine gözaltına alınan zanlı E.Y. hakkında soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan E.Y. çıkarıldığı Lefkoşa Kaza Mahkemesi tarafından tutuklanarak Lefkoşa Kapalı Cezaevine gönderildi.