Burhaniye'de ''insan Tanıma Sanatı Semineri''

Burhaniye'de ''İnsan Tanıma Sanatı Semineri'' düzenlendi.

Burhaniye Ticaret Odası Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminerde, Ticaret Odası Genel Sekreteri Ersel Pazarbaşı açılış konuşmasını yaptı.
Daha sonra sözü eğitimci yazar Onur Yeşilçavdar aldı. Yeşilçavdar'ın bazı katılımcılarla direkt kişilik belirlemesi yaparak güçlü ve zayıf yönleri belirlemesi ilgi çekti.
''Kişinin özel ve iş yaşantısında başarılı ve mutlu olabilmesi için ilk adımın kişinin kendisini derinlemesine tanımak ve kişiliği hakkında detaylı bilgi sahibi olmasıdır.'' ifadesini kullanan Yeşilçavdar, ''Bu seminer, kişinin kendisinin güçlü yönlerini keşfetmesini ve zayıf yönlerini fark etmesini sağlayacaktır. Size ailenizi ve çocuğunuzu tanıma formülünü vereceğiz. Kişinin kendi güçlü ve zayıf yönlerini bilmesi kadar önemli olan başka bir konu ise çocuklarımızın kariyer planlarını yaparken onların hangi kişilik tipine girdiğini öğrenmek önemli bir bilimsel araştırma metodudur. Seminer sonunda kendimizin, ailemizin ve çocuklarımızın hangi kişilik tipine girdiğini ve o kişilik tipinin özelliklerini öğrenme ve anlama imkanı doğacaktır.'' dedi.

Kaynak: AA