Başkan Üzülmez, Öğrencilerin Mezuniyet Heyecanlarına Ortak Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçedeki okulların mezuniyet törenlerine katılarak öğrencilerin ve velilerinin heyecanına ortak oldu.

Başkan Üzülmez, Öğrencilerin Mezuniyet Heyecanlarına Ortak Oldu
Öğrencilere “Yolunuz açık olsun” dileğinde bulunan Başkan Üzülmez, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan Mustafa Cansız’a da yeni görevinde başarılar diledi.
Ülkemizde olduğu gibi Kartepe'de de 2013-2014 eğitim öğretim yılının son günlerinin yaşandığı şu günlerde orta ve liselerde mezuniyet törenleriyle öğrencilerin hayatlarında yeni dönemler başlıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, Kartepeli gençlerin gurur dolu ailelerinin onur duyduğu bu anlamlı mezuniyet törenlerine katılarak ilçe halkının mutluluğuna ve heyecanına ortak oldu. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün de ilk mezunlarını veren Kartepe Anadolu Lisesi’ndeki mezuniyet ile Bahçeşehir Koleji’ndeki liseye geçiş törenlerinde protokoldeki yerini aldı. Renkli görüntüler eşliğinde büyük coşkular yaşayan öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak olan Başkan Üzülmez’e danışmanı Levent Atalı ile meclis üyeleri de eşlik etti.

Öğrencilere, velilere ve milli eğitim camiasına hitap eden Başkan Üzülmez, “Kartepe Belediye Başkanı olarak tüm konukları selamlıyorum. Yeni mezuniyetlerin sizlere ve ailenize ülkemiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olsun. Allah önünüzde çok daha güzel günler ve çok güzel gelecekler nasip etsin. Yolunuz açık olsun. İnşallah LYS sınavlarında da istediğiniz yerleri kazanırsınız” dedi.

Duygu yüklü törenlerde Başkan Üzülmez başarılı öğrencilerin plaketlerini verdi. Okullardaki mezuniyet törenleri keplerin havaya fırlatılması ile son buldu.
Kaynak: İHA