Üzülmez, Çocuklarla Moral Depoladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Şefkatiye İlkokulu’ndaki başarılı öğrencilerin ödüllendirildiği programa katıldı.

Üzülmez, Çocuklarla Moral Depoladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in de mezun olduğu Şefkatiye İlkokulu’nda Beşiktaş’ın eski kaptanı ve A Milli Futbol Takım eski oyuncusu İbrahim Üzülmez’in sponsorluğunda Şefkatiye Mahalle Muhtarı Musa Mut’un öncülüğünde başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

Öğrencileri başarılı olmaya teşvik etmek ve gelecek nesillerin daha eğitimli yetişmesi amacıyla yürütülen proje kapsamında Şefkatiye İlkokulu öğrencileri arasında en başarılı 12 çocuk bisiklet ile ödüllendirildi. Okul bahçesinde düzenlenen ödül törenine Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de katıldı.

Başkanı karşılarında gören çocukla, bir anda Başkan Üzülmez’i sevgi yumağına aldılar. Çocukların ilgisi karşısında moral bulan Başkan Üzülmez, miniklere nasihatlerde da bulundu.

Geleceğin teminatı çocukları başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Üzülmez, “Gözlerinizde gördüğüm o ışıltı beni çok mutlu etti. Pırıl pırıl, geleceğin başarılı yöneticileri olmaya namzet sizlerle gurur duyuyorum. Başarılarınızın daim olmasını diliyorum. Sizleri çok seviyorum. Bu günleri en iyi şekilde yaşayın, yaşadığınız anların keyfini çıkartın” dedi.

Kaynak: İHA