Kartepeli Muhtarlardan Başkan Karaosmanoğlu’na Ziyaret

Kartepeli muhtarları ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, muhtarların ailenin bir ferdi gibi vatandaşa yakın olması gerektiğini söyledi.

Kartepeli Muhtarlardan Başkan Karaosmanoğlu’na Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve Kartepeli muhtarları misafir etti. Yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini anlatan muhtarlar, Başkan Karaosmanoğlu’na göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kartepeli muhtarları makamında ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, muhtarların ailenin ferdi gibi olduğunu söyledi.

Muhtarların köy ve mahalle yaşamında önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, muhtarların buna göre hareket ederek, vatandaşın yanında yer almaları gerektiğini ifade etti.

Muhtarlara önem verdiğini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Birçoğunuzda vardır ama yeni arkadaşlarımız da benim telefonumu alsın. Her zaman rahatlıkla ulaşabilirsiniz. İlgili birimlerimizin numaraları da sizde bulunsun” dedi.

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ise köy ve mahalle muhtarlarına verdikleri desteklerden dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Kartepeli muhtarlar ihtiyaç ve taleplerini Başkan Karaosmanoğlu’na anlatırken, yanlarında getirdikleri kirazı da ikram etti.
Kaynak: İHA