Eyüp'te Liselilerin Mezuniyet Heyecanı

Eyüp Belediyesi, liseyi bitiren öğrenciler için Eyüp Stadı'nda mezuniyet töreni düzenledi.

Törende konuşan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, tribünde oturan öğrencileri stadın içine davet etti. Aydın, çok sevdiğini söylediği öğrencilerden, her türlü sorunlarının çözümü için kendisini aramalarını istedi.
Derslerinde düşük not alan öğrencilerin üzülmemesi gerektiğini belirten Aydın, "Ben de çok başarılı bir öğrenci değildim. Siz de benim gibi belediye başkanı olursunuz" dedi.


Etkinlikte saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Mehter takımının konser verdiği törende, Alibeyköy Endüstri Meslek Lisesi korosu sevilen parçaları seslendirdi. Etkinlikte, Dr. Ala Elcircevi, "motivasyon" konulu bir konuşma yaptı. Hacı Ali Paşa İlköğretim Okulu ve Haydar Akçelik Lisesi halk oyunları grupları da gösteri sundu.
Etkinliğin sonunda "Uyuşmayan Beyinler Yarışması"nda dereceye giren ve liseyi dereceyle bitiren öğrencilere ödülleri verildi.

Etkinlikte öğrencilerin eğlenmesi için "Süper Jumper Salto Trambolin", "Gladyatör", "Air Hokey", "Rodeo", "Boks Makinesi", "Canlı Langırt" ve "Dengede Kal" oyun setleri kuruldu.
Öğrencilere döner ve ayran ikram edildi.
Törene, Eyüp Belediyesi yöneticileri, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaynak: AA