300 Bin Kök Çiçek Toprakla Buluşuyor

Milas Belediyesi tarafından ilçenin görünümünün daha güzel bir hale gelmesi amacıyla 300 bin kök mevsimlik çiçeği toprakla buluşturuyor.

300 Bin Kök Çiçek Toprakla Buluşuyor

Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma kapsamında ilçenin görünümünün daha güzel bir hal alması amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Menteşe Caddesi’nde ve ilçenin diğer cadde ve sokakları ile park ve bahçelere Kadife, Rozet, Ateş Çiçeği, Zinya, Güneş Şapkası, Horoz İbiği ve ipek gibi bir birinden güzel 300 bin kök çiçek dikimi yapıldı.

Milas Belediyesi olarak ilçenin görünümünün daha güzel bir hal alması amacıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak gerekli olan çalışmaları yaptıklarını dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “İlçemizde göreve geldikten sonraki süreçte yeşil alan konusunda önemli çalışmalarımız olacağını aktarmıştık. Bir ilçedeki yeşil alan sayısının kişi başına düşen miktarı o ilçenin gelişmişlik göstergelerinden birisidir. Yeşil alanlarının artması ve bu alanların vatandaşlarımız için güzel bir hal alması adına çalışmalarımızı son hızıyla sürdürüyoruz. Yaz mevsimine geçiş sürecinde de 300 bin kök çiçeği ilçemizin değişik, cadde, sokak, park ve bahçelerine dikerek daha güzel bir hale gelmesini amaçlıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA