Manisa Büyükşehir Belediyesinden Hayır Yemeklerine Çorba Desteği

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler İlçesine bağlı Çaltepe ve Tepecik mahallelerinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen hayır yemeklerine destek verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinden Hayır Yemeklerine Çorba Desteği
Hayır yemeklerinde vatandaşlara çorba ikramında bulunulurken, yemeğe katılan vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade etti.


Her yıl Çaltepe ve Tepecik Mahallelerine geleneksel olarak düzenlenen hayır yemeğine bu yıl Manisa Büyükşehir Belediyesi’de destek verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait çorba araçları, köylere giderek hayır yemeğine katılan vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Gencinden yaşlısına birçok vatandaş, ikram edilen çorbalardan alırken, uygulama nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Şehzadeler İlçesine bağlı Çaltepe ve Tepecik Mahallelerinde düzenlenen hayır yemeklerinde, Soma’da hayatını kaybeden maden işçileri de unutulmadı. Hayatını kaybeden maden şehitleri için dualar okunurken, geride kalanlara sabır temennilerinde bulunuldu. Uygulamanın bundan sonraki süreçlerde de devam edeceğini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Bilindiği üzere bu uygulamamız kentimizin değişik noktalarında sürekli devam ediyor. Büyükşehir kapsamında köyden mahalleye dönüşen Çaltepe ve Tepecik Mahallelerinde düzenlenen hayır yemeklerinde de vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunduk. Talep gelmesi halinde il genelinde de bu uygulamayı sürekli hale getirmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA