Çeşme'de Atiye coşkusu!

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde konser veren pop müziğin sevilen isimlerinden Atiye, gençlerden yoğun ilgi gördü.

Çeşme'de Atiye coşkusu!
Atiye, 19 Mayıs Gençlik Şöleni kapsamında Çeşme Belediyesi tarafından yapılması planlanan ancak, Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki maden faciası nedeniyle ertelenen konserde sevilen şarkılarını Çeşme meydanını dolduran hayranları için söyledi. Toplam 2.5 saat sahnede kalan Atiye, kendi şarkılarının yanı sıra İtalyan besteci Eduardo di Capua'nın opera şarkısı 'O Sole Mio'yu söyleyerek sevenlerine sürpriz yaptı.

Konser öncesi konuşma yapan Çeşme Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Dalgıç, konserin 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında planlandığını hatırlatırken şöyle konuştu:

"Konseri, hepimizi yasa boğan Soma'daki katliam nedeniyle ertelemek zorunda kaldık. Orada 301 vatandaşımızı kaybettik. Ben buradan ailelerine baş sağlığı diliyorum, Allah sabır versin. Bugün önemli bir gün. Gezi direnişinin yıldönümünü, anma günü arkadaşlar bugün. Kendi kendini yönetme ve karar verme düşüncesiyle hareket eden, Gezi Parkı'nı korumak için mücadele veren birçok fidanımızı yitirdik. Onları da buradan saygıyla anıyoruz. Gezi direnişi her yıl 31 Mayıs'ta anılacak."