Arınç'tan Karacabey ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 30 Mart yerel seçimlerini kazanan Karacabey ve Mustafakemalpaşa belediye başkanlarını ziyaret etti.

Arınç'tan Karacabey ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Başbakan Yardımcısı Arınç, 30 Mart yerel seçimlerini kazanan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret eden Arınç, “Karacabey Türkiye’nin tarım ve tarımsal sanayi alanında çok gelişmiş bir beldesi. Bu özelliklerinin büyük ölçüde muhafaza edilmesi lazım. Karacabey ve Mustafakemalpaşa sanayide de ileriye gitmeye başladı.

Güzel üretimle bu ihracatlar dünyanın pek çok ülkesinde yapılıyor. Ama burası sanayi yeri olmadı. Sanayi burada çok fazla ağırlaşamadı. Yani tarım alanlarımız büyük ölçüde muhafaza edilmeli. Tarım ve tarımsal gelişme ve kalkınmada sadece Türkiye’nin değil bütün dünyanın üzerinde durduğu önemli bir alandır” dedi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı da ziyaret eden Arınç, “Çok mutluyum. Büyük ve önemli bir başarı kazanıldı. Mustafakemalpaşa gibi siyasetin güçlü olduğu bir yerde, çok güçlü adaylarla girilen yarışta, başkanımızın geçmiş dönemdeki icraatları ve halka karşı duyduğu sevgi takdir edildi. Yeniden başkan seçildiler. Başkanımıza güveniyoruz. Şüphesiz bütün imkanlar kendi elindedir. Büyükşehir ile bir arada çalışacaklardır. Biz de hükümet ve milletvekilleri olarak Mustafakemalpaşa ile bir arada olacağız” diye konuştu.

Öte yandan Arınç’a ziyaretleri esnasında çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: İHA