Süleyman Aslan istifa etti

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında bir süre tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan Süleyman Aslan, Ziraat Bankası Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Süleyman Aslan istifa etti
17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan tutuklanmıştı. Aslan, daha sonra serbest bırakılmıştı.

Aslan, cezaevinden çıktıktan sonra Ziraat Bankası Yönetim Kurulu üyeliğine atanmıştı. Süleyman Aslan, bu görevinden istifa etti.

Ziraat Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, 31 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen Banka'nın Genel Kurulu'nda, Banka Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiş olan Süleyman Aslan'ın, anılan görevinden bugün itibarıyla istifaen ayrıldığı kaydedildi.

Açıklamada, Aslan'ın, Ziraat Bankası Yönetim Kurulu'na sunduğu istifa dilekçesinde, Genel Kurul'da Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirilmiş olmaktan onur duyduğu, bu nedenle; şahsına duyulan güvenden ötürü, görev vererek atayan iradeye şükranlarını sunduğu belirtildi.