Burhaniye’de Bahar Konseri

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’nun verdiği Bahar Konseri büyük ilgi gördü.

Burhaniye’de Bahar Konseri

Kaymakam Osman Yenidoğan ve eşi Hülya hanım’ında izleyicileri arasında yer aldığı konseri yaklaşık 700 kişi izledi. Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde şefliğini Mehmet Emin Dilgöz’ün yaptığı konserde, beraber ve solo olarak seslendirilen 25 şarkı büyük alkış aldı. İzleyenler şarkılara eşlik etti. Mahinur Sönmez’in sunuculuğunu üstlendiği konsere Varmak İnşaat sponsor oldu. Kaymakam Osman Yenidoğan, sanata destek olan Varmak İnşaat yönetiminden Abdullah Varlı’ya teşekkür plaketi verdi. Katılımcılara teşekkür eden Kaymakam Osman Yenidoğan, “İlçeye yeni geldim. Ancak bu konserlere katılmayı geleneksel hale getirdik. İnsanlar televizyon izlemektense gelip burada konser izlesinler. Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ali Özcan ve koro üyelerini kutluyorum. Güzel bir gece geçirdik” dedi.

Konser öncesi bir konuşma yapan Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ali Özcan da, “Siz müzikseverler bizlere büyük destek veriyorsunuz. Sizlerin destekleriyle konserlerimizi devam ettireceğiz. Bu gün de bize Varmak İnşaat sponsor oldu. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA