Batman’da kayıp 3 çocuktan haber alınamıyor

Batman’da 3 gün önce okula gitmek için evden çıkan üç öğrenci ortadan kayboldu.Hayatlarından endişe eden kayıp çocukların aileleri çocuklarının bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.

Batman’da kayıp 3 çocuktan haber alınamıyor
Gap Mahallesi'nde ikamet eden 12 ve 13 yaşlarındaki Mehmet Emin Şimşek İlköğretim Okulu öğrencisi 3 arkadaş, okula gitmek için evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ezdinşer Eryılmaz (13), Fatih Sincar (13) ve Murat ismindeki üç arkadaş 3 gün ünce ortadan kayboldu. Çocuklarının hayatlarından endişe ettiklerini söyleyen aileler yetkililerden yardım bekliyor.

Ezdinşer Eryılmaz’ın babası Mustafa Eryılmaz, oğlunun sabah saat 7.30’da okula gitmek için evden çıktığını ve okula gitmeden ortadan kaybolduğunu belirterek, “Son dönemde yaşanan çocuk kaçırmaları ve çocuk kayıplarından dolayı oğlumun hayatından endişe ediyoruz. Üç gündür aramadığımız yer kalamadı. Sürekli geziyorum herkese soruyoruz yetkililerden de bir haber çıkmadı, bize bir destekte bulunmadılar. Tek kişi de değil, 3 kişiler. Nereye gittiklerini veya nereye kaçırıldıklarını bilmiyoruz. Herhangi bir iz de bulamadık. Benim oğlum bugüne kadar böyle bir şey yapmamıştı. Yetkililerin bir an önce bu çocukları bulmalarını istiyoruz” dedi.

Üç gündür kendisinden haber alınamayan Ezdinşer Eryılmaz’ın gözü yaşlı annesi Sevgi Eryılmaz, gözyaşlarını tutamayarak oğluna seslenip eve dönmesini istedi.
Kaynak: İHA