Spor Spikeri Erdoğan Arıkan Kto Karatay Üniversitesi’nde

KTO Karatay Üniversitesi Girişimci Liderler Topluluğu’nun düzenlediği “Kariyer Zirvesi 2” programı kapsamında Spor Spikeri, Program Yapımcısı ve Diksiyon Eğitmeni Erdoğan Arıkan öğrencilerle buluştu.

Spor Spikeri Erdoğan Arıkan Kto Karatay Üniversitesi’nde

Etkinliğin açılış konuşmasında tecrübelerin paylaşılmasındaki öneme dikkat çeken KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak, “Arkadaşlarımızın bu programlardan azami ölçüde yararlanacaklarına inanıyorum. Elbette kitaplarda yazan önemli ama kitaplarda yazanların pratiğe dökülmesi pratikte bu yaşananların gerçeklikleri, birikimleri, tecrübelerinin paylaşılması bir o kadar daha önemli. İşte bugün ve yarın kendi hayatlarında yaşamış oldukları tecrübeleri sizlerle paylaşacak çok kıymetli misafirlerimizle canı gönülden ilgileneceğinize ve onların tecrübelerinden kendi hayatınız, kendi geleceğiniz adına çıkarımlarda bulunacağınıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Televizyonculuk hayatının ilk adımlarını attığı yılları öğrencilere anlatan Arıkan, spikerlik mülakatında yaşananları anlattı. Katılımcılara tavsiyelerde bulunan Arıkan, öğrencilerden biriyle uygulama yaparak diksiyon konusunun inceliklerine değindi. Etkinlik, seminere katılan öğrencilere sertifika verilmesiyle son buldu. Arıkan, program sonunda öğrencilerle fotoğraf çektirdi.
Kaynak: İHA