Kızılelma 17. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kızılelma 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Milli İstihbarat’ın hiç anlatılmayan hikayesini konu alan dizi Kızılelma 17. bölümüyle 7 Mayıs Çarşamba akşamı saat 19:50’de TRT 1 ekranında. İşte Kızılelma 17. Bölüm fragmanı ve özeti...

Kızılelma 17. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kızılelma Dizisi 17. Bölüm özeti:

Yoğun eğitimden geçirilerek Arat kampına katılmayı başaran Murad ve Sinan, kampta çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalırlar. Zeynep ve Hasan ' ın erzak kamyonuyla kampa gelişleri, Archie ' nin Zeynep ' i fark etmesi ve Murad ' ın silahının patlaması aynı ana denk gelir.

KIZILELMA 17. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Murad, Archie ' nin Zeynep ' e uzanan elini gözünü kırpmadan vurur; ama kendi kafasına dayanan Ruken ' in silahına karşı yapacak hiçbir şeyi yoktur. Diğer taraftan Zeynep ve Hasan da köşeye sıkışmıştır.

Kampta bütün dengeler değişir. Emil, Murad ve Sinan ' a yapacakları yeni eylemde görev verir ama bu görev her ikisini de şoke eder. İstanbul Birimi ' ne ulaşmak ve bu eylemin engellenmesi de imkansız görünmektedir.

Türkiye ' nin kendi hikayesini, ilk kez bir “Türk ajan dizisi”yle ekranlara taşıyan “KIZILELMA”; izleyiciyi ekran başına kilitleyecek yeni bölümüyle 7 Mayıs 2014, Çarşamba akşamı saat 19:55 ' te TRT 1 ' de!