'Sokaktaki Gölgeler” Kumru’da Sahnelendi

Oyuncularının çoğunluğu polis ve çocuklarından oluşan “Sokaktaki Gölgeler” isimli tiyatro oyunu Ordu’nun Kumru ilçesinde sahnelendi.

'Sokaktaki Gölgeler” Kumru’da Sahnelendi

Ordu Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sahneye konulan ve sokak çocuklarının içinde bulunduğu ortam ve yaşam şartlarına dikkat çeken oyunda Kumru ilçesinde Emniyet Amiri olarak Görev yapan Mehmet Öztürk ve Oğlu Berk Öztürk de rol aldı. Ufuk Ersoy’un yazdığı ve Ümit Ersoy ile birlikte yönettikleri oyunda Ceren Gültekin, Berke Kenesarı, Mert Buğra Tirsi, Ataberk Işıklı, Muhammet Ali Yılmaz, Ömer Kaançolakoğlu, Mert Can Ersoy, Ümit Ersoy, Durak Yılmaz, Aynur Eroğlu, Hava Bostancı, Seyhan Güngör, Burak Yaman ve Ufuk Ersoy görev aldılar. Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında sahnelenen oyunda görev alan polis memurları ve çocukları kırk yıllık oyuncular gibi görevlerini hakkıyla yerine getirdiler ve seyircilerden bol bol alkış aldılar.

Tiyatroya Kumru Belediye Başkan Vekili Muharrem Ertürkmen, Kumru Jandarma Komutanı Üstteğmen Doğan Bozkurt, Emniyet Amiri Komiser İzzet Güldü, AK Parti İlçe Başkanı Murat Yaylak, İşadamı İsmet Erçal, polis aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Oyun sonunda oyunculara Jandarma Komutanı Doğan Bozkurt tarafından çiçekler verildi.

Kumru’da görev yapması nedeniyle Ordu Toplum Destekli Şube Müdürü Mehmet Öztürk’e Kumrulular hayli ilgi gösterdiler.

Oyun sonunda bir konuşma yapan Toplum Destekli Şube Müdürü Mehmet Öztürk, “Bu bir sosyal sorumluluk projesidir. Hocam, eşi ve 3 tiyatrocu haricinde ilk defa tiyatro oynayan polis, polis eşi ve polis çocuklarından müteşekkil bir tiyatro gösterisi sahneledik. Tabi iddialı değiliz ama amaç mesaj vermek. Takdiri seyircilerimize bırakıyoruz. Eğer mesajımız yerine ulaştıysa ne mutlu. Hatamız varsa, sürçülisan ettikse affola. Ayrıca bizleri sizlerle buluşturan, bu salonu tahsis eden İşadamı İsmet Erçal’a ve bizleri izlemeye gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA