Kara Para Aşk 9. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kara Para Aşk 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ay Yapım'ın yapımcılığında heyecanlı ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlayan dizi Kara Para Aşk 9. bölümüyle 7 Mayıs Çarşamba akşamı ATV’de.

Kara Para Aşk 9. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kara Para Aşk Dizisi 9. bölüm özeti:

Elif, Ömer'in tepkisini ölçmeye, ne düşündüğünü anlamaya çalışırken beklenmedik bir misafir ikilinin konuşmasını böler ve her şey havada kalır. Elif gerçek duygularıyla öpmüştür peki ya Ömer? Elif deli gibi bunu merak etmektedir. Hislerinin Ömer'deki karşılığını bulmak için çabalar. Elif beklediği cevabı alabilecek midir?

KARA PARA AŞK 9. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Nilüfer, Metin'e iyiden iyiye kapılmıştır. İfadesini almak için gelen Pelin ve Arda, Nilüfer'den Metin'in robot resmini çizdirmesini isterler. Nilüfer aşık olduğu adamı ele vermek üzeredir. Bu sırada Elif, Nilüfer'i kurtardığı için rahatlamıştır.

Metin'den aldığı parayı eve getirtip saklar. Kendisine ulaşan Metin'e parayı iade edip görüntülerini almak istediğini söyler. Metin'le buluşmaya gitmek için hazırlanırken büyük bir sürprizle karşılaşır.

Elif, Ömer'in polis olduğu ve Nilüfer'i kurtarmak için oyun oynadıkları gerçeğini annesinden saklamaya devam etmektedir. Uygun zamanı bulmaya çalışırken planı altüst olur. Üstelik ablası Aslı'nın yeniden atak dönemine girdiğinden de habersizdir.

Her şeye rağmen araştırmaya devam eden Ömer cinayet gecesiyle ilgili çok önemli bilgilere ulaşacaktır. Bunları Elif'le paylaşmaya gittiğinde hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.