Selvi Kılıçdaroğlu Madencinin Çocuklarını Tedavi Ettiriyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Soma'da ziyaret ettiği madenci Satılmış Cin'in hasta olan iki erkek çocuğunun tedavisini üstlendi.

Selvi Kılıçdaroğlu Madencinin Çocuklarını Tedavi Ettiriyor

Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasından 15 dakika farkla kurtulan maden işçisi 35 yaşındaki Satılmış Cin, 21 Mayıs günü Selvi Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinin ardından CHP'li bazı yetkililerin kendisiyle telefonla görüştüğünü ve hasta olan iki evladının tedavisi için Ankara'ya davet ettiklerini söyledi.

Satılmış Cin, pazar akşamı CHP'li heyetle Ankara'ya gideceklerini ifade etti.

Maddi sıkıntı çekmesine rağmen çocuklarının tedavi ettirileceğinin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Satılmış Cin, şöyle konuştu: “Bu patlamanın meydana geldiği ocakta iki yıldan beri çalışıyorum. Biz, o zaman paşa vardiyasındaydık. 15 dakikalık süreçle kurtulduk. Vefat eden arkadaşlara Allah rahmet eylesin. Bundan sonra inşallah daha iyi olur. Altı aylık çocuğum var. Kalbi ve kafasından rahatsız. Geçen günlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun hanımı ziyarete geldi. Çocuklarımın sağlık durumuyla ilgileneceğini söyledi.

Yarın akşam davet üzerine inşallah Ankara’ya gideceğiz. Ne olacak bilmiyorum." Çocuğunu daha önce Soma’da özel bir hastaneye götürdüğünü anlatan Cin, şunları söyledi: "Buradaki çocuk doktoru kafasında su var dedi.

Anne karnından beri var dedi.

Buradaki devlet hastanesi kabul etmedi. Sonra eşim özel hastanede doğum yaptı. Çocuğunu tedavi ettirmezsen her an her şey olabilir dedi.

Şu an maddi ve manevi çok zor durumdayım. Sayın Kılıçdaroğlu’nun eşi gerekeni yapacağız dedi.

Kendisi bizimle ilgileneceğini söyledi.

İnşallah her şey daha iyi olur. Allah razı olsun.”
Kaynak: İHA