Ödüllü Düz Bisiklet Yarışları Sürüyor

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği ve Konya Bisiklet İl temsilciliği ile ortaklaşa düzenlenen Ödüllü Düz Bisiklet yarışları sürüyor.

Ödüllü Düz Bisiklet Yarışları Sürüyor

Düzenlenen yarış programına Karatay Belediye Başkan Vekili Mehmet Munlafalıoğlu, Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği Başkanı Fatih Yılmaz, Konya Bisiklet İl Temsilcisi Tevfik Erdoğdu, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Her Cumartesi günü düzenlenen yarışların ilki geçtiğimiz hafta Adalet Parkı yanında yapılırken, ikincisi ise Büyüksinan Pazar Yerinde yaklaşık 300 sporcunun katılımıyla yapıldı. İlginin yoğun olduğu Düz Bisiklet Yarışları önümüzdeki haftalarda Karkent Pazar Yeri ve Olimpiyat Parkı’nda düzenlenecek yarışlarla devam edecek.

Erkeklerde 0-8, 9-13, 14 yaş ve üstü; bayanlar ise 0-10, 11 yaş ve üstü olmak üzere 5 kategoride yapılan yarışlar sonunda dereceye giren ilk 9 sporcuya bisiklet, eşofman takımı ve saat olmak üzere çeşitli hediyeler programa katılan protokol tarafından verildi.

Büyüksinan Pazar Yerinde yapılan yarışlar sonunda 11 yaş üstü bayanlarda dereceye girerek üçüncü olan Fatma Nur Altıntaş kazandığı bisikleti Soma'ya bağışlayarak örnek bir davranışta bulundu.

Yarışmalara katılan tüm spor severlere başarılar dileyen Karatay Belediye Başkan Vekili Mehmet Munlafalıoğlu, yarışların devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: İHA