Son Yayımlanan Valiler Kararnamesi İle Merkeze Alınan Manisa Valisi Abdurrahman Savaş Pazar Günü Manisa’dan Ayrılıyor

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Manisa Valisi Abdurrahman Savaş 1 Haziran Pazar günü Manisa’dan ayrılacak.

Son Yayımlanan Valiler Kararnamesi İle Merkeze Alınan Manisa Valisi Abdurrahman Savaş Pazar Günü Manisa’dan Ayrılıyor
Pazar günü saat 11.00’de valilik önünde veda töreni düzenlenecek olan Vali Savaş bir veda mesajı yayımladı.
Vali Savaş mesajında, “Bakanlar Kurulu Kararı gereği 1 Haziran günü itibarı ile Manisa Valiliği görevimden ayrılıyorum. Manisa’dan ayrılırken Yüce yaratıcımızdan, tüm halkımıza, son dönemde yaşadığımız ve ilimizi, ülkemizi ve tüm dostlarımızı derin acılara boğan Soma maden kazası gibi facialar yaşatmamasını niyaz ediyorum. Hayatını kaybeden tüm madenci kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve dostlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Manisa’nın tarihi ve kültürel derinliğe sahip, ülke ekonomisine sanayi ve tarımsal üretimi, ihracatı ile önemli katkılar sağlayan, verimli arazisi, çalışkan ve misafirperver insanı, avantajlı konumu ile daha iyi konumlara da aday seçkin bir il olduğunu anlatan Vali Savaş, “Bir yıl süre ile de olsa Manisa Valisi olarak görev yapmanın haklı gururunu duymaktayım. Görev sürem boyunca, halkımıza hizmet etmek arzusunu duyan ve bu amaçla zaman ve emek harcamakta asla tereddüt duymayan kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimlerin mensup ve yöneticileri ile birlikte çalıştık. Bu hizmet takımına gönüllü katkıları ile destek veren meslek kuruluşları, birlikler, özel sektör kuruluşlarımız ve sivil toplum kuruluşları oldu. Halkımızın daha iyi hizmet alması, refah ve mutluluğuna katkıda bulunan herkese şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Savaş veda mesajını şöyle tamamladı:
“Her türlü hizmetin en iyisine layık olan halkımızın, yeni atanan değerli meslektaşım Vali Erdoğan Bektaş Beyin önderliğinde tüm çalışma ortaklarının üstün hizmet azim ve gayretleri ile daha iyi standart ve seviyede hizmetlere ulaşacaklarına inancım tamdır. Bu yolda hizmet görecek tüm çalışanlara mesai arkadaşlarıma sağlık, başarı ve kolaylıklar diliyorum. Görev yaptığım süre zarfında birlikte çalıştığımız, mutluluk, sıkıntı ve yorgunlukları birlikte paylaştığımız atanmış, seçilmiş tüm çalışma arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutluluk dolu başarılı bir ömür diliyorum. Çalışma arkadaşlarımın ve kendilerine hizmet sorumluluğumuz olan tüm halkımızdan haklarını helal etmelerini, gönüllerinde ve dualarında bana da yer vermelerini istirham ediyorum. Tüm iyilikler sizin olsun. Sağlıkla kalın, hoşça kalın.”
Kaynak: İHA