Başkan Üzülmez’den Hastalara Moral Ziyareti

Hasta ve yaşlı ziyaretlerini önemseyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki akşam AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile ilçenin farklı bölgelerinde moral veren ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Üzülmez’den Hastalara Moral Ziyareti

Mesai saatlerinde belediye çalışmalarına odaklanan Başkan Üzülmez, akşamları da ev ziyaretleri ile hasta ve yaşlılara moral verdi. Önceki akşam AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları tarafından belirlenen program dahilinde evlerinde tedavileri süren hastaları ziyaret ederek moral veren başkanlar geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile gerçekleştirdiği hasta ziyaretlerine Hikmet Çelebi, AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları yöneticileri, mahalle başkanları ve Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Selami Tarakçı da eşlik etti. Hasta ve yaşlı ziyaretlerini Fatih Sultan Mehmet mahallesinden başlatan başkanlar kua hastası Hüseyin Yalnız’ın evine konuk oldu. Uzunçiftlik mahallesinde bypass olan İlhami Yıldız’a acil şifa dileklerinde bulunan başkanlar, karbonmonoksit zehirlenmesi sonrası tedavi gören Gül Deniz’in sağlık durumu ile ilgili bilgi de aldılar.

Evlerinde yatağa mahkum olan Kartepelilere moral veren ziyaretlerini Suadiye’de devam ettiren Başkan Üzülmez, okul arkadaşı Şinasi Seymenbaşı’nın babası Burhanettin Seymenbaşı’nın elini öpüp hayır duasını aldı. Diyaliz hastalığı nedeniyle evinde istirahat eden Aydın Kara’yı da evinde ziyaret eden başkanlar geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret eden Başkan Üzülmez, hasta yakınlarından hastaların durumu ile ilgili bilgi de aldı. Hasta ve yakınları başkanların ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, moral veren ziyareti için teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA