Küçük Gelin 34. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Küçük Gelin 34. Bölüm fragmanı yayınlandı. Samanyolu Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Küçük Gelin 34. Bölümüyle 4 Mayıs Pazar akşamı ekranlarda olacak.Türkiye'nin kanayan yarası çocuk gelinler konu alan dizi Küçük Gerlin'de bu hafta sürpriz gelişmeler yaşanaack. İşte Küçük Gelin 34. Bölüm fragmanı ve özeti...

Küçük Gelin 34. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Küçük Gelin Dizisi bir önceki bölümde yaşananlar:

27 Nisan 2014 pazar günü yayınlanan, çocuk gelinlerin yaşamak zorunda kaldığı hayatları ekrana getiren Küçük Gelin ' in 33. Bölüm'ünde neler olacak? Küçük Gelin ' in 33. Bölüm'ünde; Küçük Gelin ' de Asiye ve Melek Karşı Karşıya Geliyor! Azad, Cemşit ' in öldürülmesi ile ilgili gerçeği öğrenir.

KÜÇÜK GELİN 34. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Cemal ' in teslim olma fikri ise Nujin Ana ve Zümrüt ' ü çok üzer. Yaşanan olaylarda büyük acılar çeken Suna ailesinin yanına götürülür ancak Suna ' yı kötü bir haber bekler. Diğer bir yanda hastaneden çıkan Devran, açıkça Melek ' e aşkını itiraf eder.

Bu itiraf karşısında Melek ne yapacağını bilemez. Zehra ' ya çok yakın ilgi gösteren Asiye ise Nujin Ana ' nın yeni kararları yüzünden Zehra ' yı kaçırmak ister. Melek ile yüzleşmekten korkan Asiye, Zehra ' yı kandırır ve kaçmasını sağlar.

Ancak olayı öğrenen Melek, Asiye ' nin kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Çarpıcı hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyen Küçük Gelin, 27 Nisan Pazar günü, saat 20.30 ' da Samanyolu TV ' de.