Karadayı 70. Bölüm Fargmanı Ve Özeti

Karadayı 70. Bölüm fragmanı yayınlandı. Karadayı, ATV ekranlarında her bölümüyle konusu, oyuncularının performansı ve etkileyici müzikleriyle seyirciden tam not almayı başarıyor. Karadayı’nın 5 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek 70. Bölümü şimdiden büyük bir heyecanla beklenmeye başlandı.

Karadayı 70. Bölüm Fargmanı Ve Özeti
Karadayı Dizisi 70. Bölüm özeti:

Feride, sevdikleri söz konusu olduğunda gözü dönen Mahir'i nasıl durduracağını bilememektedir. Bu uğurda Mahir'e yalan söylemek zorunda kalmıştır. Mahir ısrarla Yasin'i Yılan'a götüren bilgiyi kimin verdiğini öğrenmeye çalışmaktadır.

KARADAYI 70. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Yasin ve Feride konuşmamakta kararlıdır. Mahir sonunda Feride'yi ne kadar üzdüğünü ve zor durumda bıraktığını anlar ve sevdasına söz verir. Bir daha asla, ne sebeple olursa olsun kanunların dışına çıkmayacaktır.

Feride aldığı bu sözle çok mutlu olmuştur, heyecanla düğün hazırlıklarına devam ederler. Bu sırada Sinan'ın mahalle üzerinde oynadığı kirli oyun devam etmektedir. Mehmet Saim'in direktifiyle sertleşmeye başlayan Sinan gerekirse can bile almaya hazırdır. Mahir'i Feride'ye verdiği söz yüzünden büyük bir sınav beklemektedir.

Feride annesinin evi terk ettiğini öğrenir. Destek olmak ve evi neden terk ettiğini öğrenmek için annesinin kaldığı otele gider. Kerime, Mehmet Saim hakkındaki gerçekleri kızına anlatacak mıdır?

Ayten ile Necdet arasındaki sular bir türlü durulmaz. Hamile olduğunu söylemekten vazgeçen Ayten, Necdet'in tavırlarına daha fazla dayanmaz ve boşanmaya karar verir. Necdet'e bu kararını açıkladığında başına gelecekleri hesap etmemiştir. Ayten'i büyük bir tehlike beklemektedir.

Bülent karısını kazanmak için kolları sıvamış yeni bir sürpriz hazırlamıştır. İlknur, Bülent'in attığı adım karşısında şoke olur.