Vali Şahin, Pütürge ve Doğanyol'da İncelemelerde Bulundu

Malatya Valisi Vasip Şahin, beraberindeki heyetle Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin, Üçyaka Çayı üzerinde yapımı tamamlanan köprüye giderek, burada Pütürge Kaymakamı Nuri Gezici'den bilgi aldı.
Şahin, Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat'ı ziyaret ederek, yeni görevi dolayısıyla kutladı.
Şahin, ilçede Hanım Evi Eğitim ve Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdikten sonra yapımı tamamlanan Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.
Şahin, burada yaptığı konuşmada, iyi hizmet vermenin görevleri olduğunu belirterek, "Bununla övünmeye hakkımız yok ama kötü yapılan bir şey varsa bunun vebali de bizim. Bu tür çalışmalarda iç tesisat, alt yapı gibi çalışmalar önem arz etmektedir. Yüklenici ve kontrolörler görevlerini layıkıyla yapmalıdırlar" ifadesini kullandı.
Şahin, SODES projesi kapsamında yaptırılan Pütürge Gençlik Merkezi'nin açılışına da katıldıktan sonra yapımı devam eden 200 kişilik öğrenci pansiyonu inşaatını inceledi.
Doğanyol ilçesine geçen Şahin, Kaymakam Serdar Karal ve Belediye Başkanı Recep Gülbey ile görüştü, yapımı süren Hükümet Konağı inşaatını gezdi.
Şahin, Tosunlu köyünde inşaatı devam eden 2 derslikli ilkokul ve lojman inşaatında da incelemelerde bulundu.
Şahin'e temasları sırasında, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Hasan Aksoy, Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şükrü Özdemir, İl Sağlık Müdürü Nail Umay, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yusuf Hızar, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç ve Özel Kalem Müdürü Ali Karadeniz eşlik etti.
Kaynak: AA