Pancar Ekicilerinden İkiz'e Ziyaret

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret etti.

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Faki, Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Gedik ve diğer yöneticiler İkiz ile bir süre görüştü.
Görevleri gereği tüm bölgeyi gezdiklerini ve Havza Belediyesinin bölgede yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile anıldığını söyleyen Faki, "Ben bu bölgenin insanı olarak Havza Belediyesinin ve Sayın Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ve takdir ediyorum. Bazı nedenlerden ötürü ziyaretimiz gecikti. Havza için önemli bir şans olan Sayın Başkanımıza bir kez daha hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunuyorum" dedi.

Havza Belediye Başkanı İkiz ise Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifinin bölgenin en büyük zirai sivil toplum kuruşu olduğunu belirterek, "Kooperatifimiz bölgeye sağladığı katma değerle bölgemiz için olmazsa olmazlardan. Kooperatifimiz ile her zaman görüş alış verişinde olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Sayın Başkanım Hüseyin Beye ve değerli kooperatif yöneticilerine nezaketlerinden ötürü teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: AA