Havran Sergisinde Dal İşleri Büyük İlgi Gördü

Balıkesir’in Havran ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlediği yıl sonu sergisi büyük ilgi görürken, hazırlanan dal işleri de göz kamaştırdı.

Havran Sergisinde Dal İşleri Büyük İlgi Gördü

Kaymakam Yasin Öztürk’ün de katılımıyla açılan sergide 5 öğretmenin öncülüğünde hazırlanan el emeği göz nuru eserler takdir topladı. Öznur Erol, Ayşe Cevza Oğuzer, Özlem Cura, Zehra Savur ve Hatice Özbek’in öncülüğünde hazırlanan eserler Belediye Kültür Merkezi’nde sergilendi. Serginin açılışında konuşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ferhat Han, katılımcılara teşekkür etti. İlçede, 131 adet kurs açtıklarını anlatan Müdür Han, 39 branşta düzenlenen kurslarda bin 341’i kadın olmak üzere toplam 2 bin 697 kişinin beceri kazandığını bildirdi. Havran’ın yarınlarını en iyi şekilde hazırlamak için gayret gösterdiklerini anlatan Müdür Ferhat Han, “Kurslarımızın açılmasında bizlerle işbirliği içersinde bulunan tüm kurumlara, sergide emeği bulunan tüm kursiyerlere ve davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Açılış kurdelesi, Kaymakam Yasin Öztürk ve diğer davetliler tarafından kesilirken, bayanların eserleri büyük ilgi gördü. Ahşap boyama ve dal işleri de göz kamaştırdı. Kaymakam Yasin Öztürk, kurs öğretmenleri ve kursiyerlere teşekkür etti. Açılışın ardından konuklara meşrubat ve kuru pasta ikramı yapıldı. Sergi açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethi Bilge, Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Damar, Burhaniye Halk Eğitimi Merkezi müdürü Karanfil Bilgin, Gömeç Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Kemal Doğrul, Burhaniye Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Bülent Dükancı, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA