Chp Milletvekillerinden Çorum Çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekilleri, 1 Haziran’da Çorum’un Ortaköy ilçesine bağlı Aşdağul beldesinde yapılacak olan belediye başkanlığı seçimleri öncesi Çorum’a geldi.


Organize Sanayi Kavşağı’nda partililer tarafından karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri Antalya Deniz Baykal, Osman Kaptan Arif Bulut ve Aydın milletvekili Metin Lütfi Baydar buradan Oğuzlar ilçesine geçti.

Oğuzlar Belediyesi’ni ziyaret eden eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve beraberindekiler, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Oğuzlar Belediye Başkanı seçilen Orhan Ateş’i kutlayarak çalışmalarında başarılar dilediler.

CHP heyetine çalışmalar hakkında bilgi veren ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, ziyaret sonunda CHP milletvekillerine günün anısına ceviz ve plaket hediye etti. Oğuzlar Belediyesi ziyaretinin ardından Baykal ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı. Belediye ziyareti çıkışında Baykal, gazetecilerin Cumhurbaşkanlığı ile ilgili sorularını ise ‘arkadaşlar yeri değil’ sözleriyle yanıtsız bıraktı.

Baykal, Oğuzlar ziyareti sırasında Altınkoz Dinlenme tesislerine de uğradı. Baykal, burada karşılaştığı kadınlarla bir süre sohbet etti. Adının İclal Berber olduğu öğrenilen bir kadın ise Baykal’la birlikte selfie (özçekim) yaptı.

Mecitözü ilçesine geçen Baykal, Belediye Başkanı Ünal Yavuz’u ziyaret etti. Baykal, burada da soruları yanıtsız bıraktı.

CHP milletvekillerine CHP Çorum milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Cengmiz Atlas ve CHP Merkez İlçe Başkanı Alı Rıza Suludere eşlik etti.
Kaynak: İHA