Burhaniye Halk Eğitimde Sergi Sezonu Açıldı

Balıkesir’in Burhaniye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün bayanlara yönelik kursları tamamlanırken, sergi açılışları da Kızıklı ile başladı.

Burhaniye Halk Eğitimde Sergi Sezonu Açıldı

İlçeye 5 kilometre uzaklıktaki Kızıklı’daki serginin açılışına Belediye Başkanı Necdet Uysal’da katılırken, belediye meclis üyeleriyle daire müdürleri de büyük ilgi gösterdi. Kızıklı köyünde 6 ay önce açılan ve öğretmenliğini Aliye Çolak’ın yaptığı kursa katılan 13 kadının hazırladıkları kırkyama çalışmaları büyük ilgi gördü. Köy meydanında düzenlenen törende kursiyerlerin belgeleri Belediye Başkanı Necdet Uysal, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve Kızıklı muhtarı Ahmet Sezer tarafından verilirken, katılımcılara lokma ikramı yapıldı. Meydandaki törenin ardından gezilen sergide yer alan kırkyama çalışmaları büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Necdet Uysal, kurs öğretmeni Aliye Çolak ve kursiyerleri kutladı. Sunuculuğunu öğretmen Sami Kızılcık’ın üstlendiği tören de bir konuşma yapan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Karanfil Bilgin, katılımcılara teşekkür etti. Kendilerine destek olan kurum ve kişilere minnettar olduklarını anlatan Müdür Bilgin, bu güne kadar 230 kurs açtıklarını ifade etti.

Müdür Karanfil Bilgin, “Kurslarda ve sergide emek veren idarecilerimize, öğretmen ve usta öğreticilerimize, kursiyerlerimize, kurs öğretmeni Aliye çolak hanım efendiye, ve bizleri yalnız bırakmayan sız konuklarımıza teşekkür ediyorum. Arımızda bulunan daire amirlerine ve tüm katılımcılara ve bu kursun açılmasında ve devam etmesinde, bu günün oluşmasında emeği geçen herkese şahsım ve personelim adına teşekkür eder, hepinize saygılar sunarım” dedi.

Sergi açılışına, Başkan Uysal’ın yanı sıra, MHP İlçe Başkanı Hüseyin İnceefe, daire müdürleri, AKP partili, CHP’li ve MHP’li belediye meclis üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA