Turgutlu Müge'ye Ağladı

İzmir'de geçirdiği trafik kazası sonrası bugün sabaha karşı hayatını kaybeden Müge Çankaya'nın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Turgutlu Müge'ye Ağladı

Salı gecesi saat 02.00 sıralarında İzmir’den Turgutlu’ya dönmek için yola çıkan 3 arkadaş, İzmir İncialtı yakınlarında kaza yaptı. Yol kenarındaki direğe çarpan araçta Müge Çankaya hayatını kaybederken, araçta bulunan G.G. ve S.İ. ise ağır yaralandı. Durumları ağır olan 2 yaralı yoğun bakıma alındı. İzmir'e giden Çankaya ailesi, kızlarının cenazesini alarak Turgutlu'ya geldi. Turgutlu Çakıcı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Müge Çankaya son yolculuğuna uğurlandı. Turgutlulu gazeteci Nurullah Çankaya'nın kız kardeşi Müge'nin cenazesinde yakınları ayakta durmakta güçlük çekti.

Cenaze törenine Seramiksan Şirketi sahipleri, Seramiksanspor Kulüp Başkanı Bülent Erkul, Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı, Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü olan Turgutlulu teknik adam Selahattin Dinçel, spor ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

Cenaze namazı sonrası cenaze aracına konular Müge'nin naşı, evinin önünden geçirildi. Bu sırada Müge Çankaya'nın annesi Meryem Çankaya kızının ardından el sallayarak gözyaşlarına boğuldu. "Müge, kızım güle güle" diyen acılı annenin feryatları yürekleri dağladı.

Profesyonel olarak futbol oynayan ve daha sonra futbolu bırakarak özel bir fabrikada çalışmaya başlayan Müge Çankaya’nın ölümü başta Turgutlu basın camiası olmak üzere tüm kenti yasa boğdu

Kaynak: İHA