Dikili'nin Başkanı İlk Nikahını Kıydı

CHP’den Dikili Belediye Başkanı seçilen Mustafa Tosun, mazbatasını aldıktan sonra ilk nikahını kıydı.

Dikili'nin Başkanı İlk Nikahını Kıydı

Başkan Tosun, düzenlenen törende Merve Canbaz ve Emrah Karadağ çiftinin nikahını kıydı. Çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen törende şahitler eşliğinde, belediye başkanı olarak ilk resmi nikahını kıyan Başkan Tosun, evlilik cüzdanını Merve Canbaz’a verdikten sonra çifti kutlayıp, mutluluklar diledi.

Genç çifte ömür boyu mutluluk ve huzurlu bir evlilik dileyen Başkan Tosun, “Aile kavramı toplumumuzun en önemli ve vazgeçilmez değerlerinin başında gelmektedir. İyi günlerde olduğu gibi kötü günlerde de el ele vererek, birbirinize destek olarak bugün ki heyecanla evliliğinizi yürütürseniz, toplumun temel taşı olan evlilikler hiçbir zaman sarsılmaz. Sizlerden Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan, ülkemizin gelişmesine katkı koyan hayırlı evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum” dedi.

“Sizler başta olmak üzere aileleriniz ile birlikte büyük heyecan içerisinde bir ilk yaşadınız. Ben de aynı sizler gibiyim” sözleriyle heyecanını dile getiren Başkan Tosun, “Ben de bugün burada sizlerle birlikte bir ilki yaşıyorum. Siz değerli gençler gibi, aileleriniz gibi aynı heyecanı paylaşıyorum. Sevgiyle, saygıyla, iyi ve kötü günde birlikte olmanız dileğiyle, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Çok mutlu olun” şeklinde konuştu.

Belediye başkanı tarafından kıyılan nikahla dünya evine giren genç Karadağ çifti ise, bu kadar yoğunluğun arasında nikahlarını kıyan ve kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Tosun’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA