Doktor Başkandan Halime Teyze’ye Muayene

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, katıldığı bir hayır yemeğinde, kulağından rahatsızlığı olan Halime Taşkafa isimli yaşlı bir kadını muayene ederek, ilgili personele gerekenin yapılması konusunda talimat verdi.

Doktor Başkandan Halime Teyze’ye Muayene

Başkan Mehmet Çerçi, belediye başkan yardımcılarıyla birlikte Yuntdağı bölgesini ziyaret etti. Çerçi’nin ilk durağı Ortaköy oldu. Yuntdağlılar Kültür ve Turizm Festivali, Soma’da meydana gelen ve 301 maden emekçisinin hayatını kaybettiği maden faciası nedeniyle buruk bir şekilde gerçekleştirildi.

Alandaki vatandaşları selamlayan Çerçi, kalabalığa keşkek dağıttı.

Yuntdağlılar Festivali’ne katkıda bulunanlara plaket veren Çerçi'ye ilgi yoğundu.

Festivalde vatandaşlara hitap eden Mehmet Çerçi, “Yuntdağı Manisa’nın geleceği. Bu bölgenin makus kaderini değiştirecek hamleleri en kısa zamanda yapacağız. Yuntdağı Manisa için önemli. Bunun farkındayız. Bu bölgenin insanı her şeyin en iyisini hak ediyor.” dedi.

HALİME TEYZE’YE MUAYENE
Yuntdağlılar festivalinin ardından Pelitalan Mahallesi’ndeki hayır yemeğine katılan Çerçi, Pelitalan Mahalle Muhtarı Arif Şenocak'ın evine misafir oldu, yemek yedi. Muhtar Şenocak'dan mahallelerinin sorunları hakkında bilgi alan Çerçi, vatandaşlarla da sohbet edip isteklerini dinledi. Bu sırada Başkan Çerçi’nin dikkatini çeken Halime Taşkafa isimli kadın kulağının ağrıdığını, bu nedenle çok acı çektiğini söyledi.

Çerçi, Halime Teyze’ye yakın ilgi göstererek kulağını muayene etti. Durumun ciddi olduğunu ifade eden Başkan Çerçi, hemen köy muhtarı ve ilgili belediye personeline Halime Teyze’nin tedavisinin taptırılması için talimat verdi. Başkan Çerçi, “Gerekeni yapın. Halime Teyzemiz bir ana evvel sağlığına kavuşsun.” dedi.

Bu durum karşısında duygulanan Halime Teyze, Başkan Çerçi’ye teşekkür edip, dua etti.

Başkan Çerçi’nin son durağı Tilki Süleymaniye köyü piknik alanı oldu. Afyonkarahisar Dişli Kasabalılar derneğinin düzenlediği piknik programı davetine katılan Mehmet Çerçi, buradaki vatandaşları tek tek ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Bir günde dört mahalle ziyaret eden Başkan Çerçi'nin programlarına başkan yardımcıları Kılıç Kaya ve Ramis Şiyak da katıldı.

Kaynak: İHA