Kadın Kıyafetli Erkek Gaspçıyı Esnaf Yakaladı

Elmadağ'da kadın kıyafeti giyen kişi, girdiği avukatlık bürosunda sekretere bıçak çekip gasp ettiği parayla kaçmaya çalışırken sokakta esnaf tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, kadın kıyafetli erkek zanlı H.K, avukat Yusuf Ekici'nin bürosuna girerek içerideki sekreterlere bıçak çektikten sonra masa üzerindeki bir miktar parayı alıp kaçtı. Ancak bürodaki sekreter Kadriye Pehlivan'ın camı açıp yardım istemesi üzerine çevredeki esnaf, sokakta kaçmaya çalışan H.K'yi yakaladı. Esnafın yakaladığı zanlı, olay yerine çağrılan polis ekiplerine teslim edildi.
Elmadağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlının, 39 suç kaydı olduğu öğrenildi. Sorgusu tamamlanan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hastanede sağlık kontrolü yapılan H.K, daha sonra cezaevine gönderildi.
Zanlının avukatlık bürosunun bulunduğu binaya girişi ve daha sonra binadan kaçarak uzaklaşmaya çalışması çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntüde kadın kıyafeti giyinmiş erkek zanlı H.K'nin, binaya girdikten yaklaşık 5 dakika sonra çıkıp koşarak kaçmaya çalıştığı görülüyor.
Kaynak: AA