Hayvansever Müdüre Teşekkür Plaketi

Güllük Hayvan Barınağı gönüllüleri, barınağa destek olan Güllük Liman İşletmeciliği Genel Müdürü Nevzat Balkır’a teşekkür plaketi verdi.

Hayvansever Müdüre Teşekkür Plaketi

Milas’a bağlı Güllük beldesindeki Güllük Hayvan Barınağı’nı ıslah eden ve barınaktaki hayvanlara bakım yapan Güllüklü gönüllüler, barınağa destek veren hayvanseverlere teşekkür ziyareti gerçekleştiriyor. Gönüllüler, barınağa yaptığı yardımlarla takdir toplayan hayvansever Güllük Liman İşletmeciliği Genel Müdürü Nevzat Balkır’ı geçtiğimiz günlerde makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Balkır’a teşekkür eden gönüllüler Balkır’a teşekkür plaketi takdim etti.

“ONLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Güllüklü hayvanseverlerden olan Sabiha Daşdemir, barınağa ve hayvanlara yardım edenlere teşekkür etmek istediklerini belirterek; “Sevgili Nevzat Balkır beye barınağımıza yaptığı maddi-manevi yardımlarından dolayı teşekkürlerimizi bir plaketle sunduk. Kendisi barınağımızın ıslah edilmesinde, canlarımızın kısırlaştırılmasında ve mama konusunda destek oldular. Sağ olsunlar var olsunlar.” dedi.

Aldığı plaketin kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade eden Balkır, hayvanlar için mücadele veren gönüllülere teşekkür ederek, başarılar diledi.
Kaynak: İHA