Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez Yol Çalışmalarını İnceledi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yol iyileştirme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen asfalt yama çalışmalarını yerinde inceledi.

Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez Yol Çalışmalarını İnceledi

Kartepe içindeki ana arter yollarda trafik düzen ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen yol iyileştirme çalışmalarının bir ayağı olarak Ataşehir Mahallesi’nde yama asfalt düzenlemesine başlandı. Çalışmaları yakından takip eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de 3 günlük tatil dönemi boyunca saha çalışmalarını yerinde inceledi.

Mahallelerde arazi çalışması yapan ve yol iyileştirme çalışmalarında gelinen noktayı yerinde gören Başkan Üzülmez, Ataşehir Mahallesi’nde yama asfalt düzenlemelerini bizzat inceleyerek çalışma yapan ekipten bilgi aldı. Başkan Üzülmez, müdürlüklerimizin faaliyetlerini, halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını en hızlı şekilde çözüme kavuşturacak biçimde dizayn ettiklerini söyledi.

Yol iyileştirme düzenlemelerinin ilçe genelinde belirlenen iş planı çerçevesinde gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Üzülmez, “Halkımızın beklentilerine karşılık veren çalışmalarımızı tüm Kartepe sathına yayacağız” dedi.

Kaynak: İHA