Karaosmanoğlu ve Üzülmez’den Kartepe’ye Kuşbakışı Bakış

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hazırladığı projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Karaosmanoğlu ve Üzülmez’den Kartepe’ye Kuşbakışı Bakış

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Kartepe’de ağırladı. Üzülmez, Kartepe’nin geleceğini şekillendirmek için hazırladığı 41 vizyon projeyi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, incelemelerde bulunmak için ilçeye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaoğlu’nu önce belediyedeki makamında ağırladı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez beraberinde başkan yardımcıları ve ilgili daire müdürleri ile Kartepe için hazırlanan 41 projede gelinen son durum ile ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bilgi verdi. İlçede devam eden alt ve üst yapı çalışmalarında eksiklikleri de aktaran Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, bu konuların çözümü konusunda destek istedi. Üzülmez, seçim beyannamesinde yer alan 41 projenin öncelik sıralamasını da belirlediği görüşmede, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Kartepe’nin geleceğini inşa edecek projelerle Kartepe’yi turizm cazibe merkezi haline getireceklerini belirtti.

Kartepe Belediyesi’nin hayata geçirmeyi planladığı projeleri değerlendirirken alan tespitlerinin yerinde olduğunu ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, projeleri tek tek Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve proje ekibi ile masaya yatırdı. Çoğunun Kartepe’nin ufkunu açacak projeler olduğuna dikkat çeken Karaosmanoğlu, projelerin Kartepe’nin doğal dokusuna zarar vermeden uygulanması konusundaki hassasiyetini ifade etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in makamındaki brifingten sonra Üzülmez ve ilgili başkan yardımcıları ile saha incelemesi için araziye inen Karaosmanoğlu, projelerin uygulama alanlarına zirveden kuşbakışı baktılar.
Kaynak: İHA