Başkan Üzülmez Yardım Kermesinde

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Köseköy Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen kermesi gezerek emeği geçenlere ve katkı verenlere teşekkür etti.

Başkan Üzülmez Yardım Kermesinde

Kartepe İlçesi’nde faaliyet gösteren kız ve erkek kursiyerin yatılı eğitim aldığı kurslara gelir temin etmek amacıyla Köseköy Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından düzenlenen kermese bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Kartepe İstasyon Mahallesi Salı Pazarı karşısında düzenlenen kermeste bayanların yaptığı yiyecek ürünleri, giyim, züccaciye, çeyizlik eşyalar satışa çıkartıldı.

Köseköy Kurs ve Okul Talebeleri Yardım Derneği Başkanı Yusuf Tarakçı ve yönetim kurulu üyelerinin özverili çalışmasına bölge halkının da destek vermesi ile kermes panayır havasında gerçekleşti. Kermesi gezen ve alışveriş yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, manevi ve ahlaki değerlerin üst seviyelere çıktığı bu kurslar yararına düzenlenen kermese katkı verenlere teşekkür ederken katılımcıları da gösterdiği teveccühden dolayı tebrik etti.

Açılışın ilk gününden itibaren yoğun ilgi gören kermeste vatandaşlar bol bol alış veriş yaparak destek olmaya çalıştılar. 120 öğrencinin eğitim gördüğü kurslarda eğitim gören çocukların ailelerinin katkı verdiği kermesten 15 bin TL gelir bekleniyor. Dernek yönetiminin konuklarla yakından ilgilendiği kermes hafta sonuna kadar açık kalacak.
Kaynak: İHA