Başkan Üzülmez Kartepelileri Mutlu Günlerinde Yalnız Bırakmadı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Kartepelilerin mutlu günlerine ortak oldu.

Başkan Üzülmez Kartepelileri Mutlu Günlerinde Yalnız Bırakmadı
Başkan Üzülmez, katıldığı cemiyetlerde evlilik yolunda olan gençlerin nişan yüzüklerini takarak, “Allah Tamamına Erdirsin” dileklerinde bulundu. Bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlerin nikah akitlerini gerçekleştiren Başkan Üzülmez, sünnet ve düğün cemiyetlerine katılarak Kartepelileri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
Kartepe Belediyesi Meclis üyesi Yaşar Kemal Bayraktar’ın da torunu olan Kayra Efe Öztürk erkekliğe ilk adımını attı. Fuat Öztürk ile muhasebeci Mine Öztürk’ün iki çocuğundan tek erkek evlatları olan Kayra Efe sünnet oldu. Öztürk Ailesi’nin Ataşehir Mahallesi’ndeki evlerinin bahçesinde gerçekleşen sünnet cemiyetine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de katıldı.

Aileye çocuklarının diğer Mürvetlerini de görmesi temennisinde bulunun Başkan Üzülmez, minik delikanlıya da geçmiş olsun dileğinde bulunup takısını taktı.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepeli Bıkmaz Ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Şefkatiye Mahallesi’nde oturan emekli Hakkı Bıkmaz ile ev hanımı Münevver Bıkmaz çiftinin 3 çocuğundan Şeyda Bıkmaz hayatını Kanlıbağ Mahallesi sakinlerinden emekli Mücellit Peçenek ile ev hanımı Ayşe Peçenek’in çocukları Cengiz Peçenek ile birleştirdi. Gerçekleşen düğün cemiyetine katılan Başkan Üzülmez, aileleri tebrik etti gençlere de iki cihanda saadet dileklerinde bulundu.

Kartepeli Cesur Ailesine Bolu’dan gelin geldi. Ataevler Mahallesi sakinlerinden emekli asker Adil Cesur ile ev hanımı Melahat Cesur çiftinin 3 çocuğundan Ahmet hayatını, Bolulu Ayşe ve Suat Horasan’ın mali müşavirlik yapan zarif kızları Esra ile birleştirdi. Nikahı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Genç çiftin şahitliklerini Hakan Yılmaz, İsmail Cengiz Öztürk ve Barbaros Demirsoy yaptı. Bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlerin nikah aktini gerçekleştiren Başkan üzülmez, evlilik cüzdanını da en iyi saklayacağına inandığı için gelin hanıma verdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Reni ile Metin Şen’in düğününe katıldı.

Sebahattin ve Nebahat Şen çiftinin Gebze’de bir fabrikada çalışan çocukları Metin Şen, hayatını Hasan ve Sevinç Yusein çiftinin kızları Reni ile birleştirdi. Düğün cemiyetine katılan Başkan Üzülmez, aileleri tebrik ederken genç çifte de mutluluk diledi.

Kartepe İstasyon Mahallesi’nde oturan emekli Ömer Demir ile ev hanımı Hatice Demir çiftinin 2 çocuğundan İsmail Demir hayatını, Kandıralı İlçesi sakinlerinden Mehmet Demirel ve Fikret Demirel çiftinin kızları Sündüz Demirel ile birleştirdi. Düğün cemiyetine katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez her iki aileyi de tebrik etti. Gençlere, başbakanın 3 çocuk öğüdünü hatırlatan Başkan Üzülmez, mutluluk dilekleri eşliğinde takısını taktı.

Kartepe’de faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan Talha Aydın ile Yuvacıklı Yumak ailesinin kızları Özlem Yumak ile hayatını birleştirdi. Çepni Mahallesi’nin tanınmış ailelerinden Murat ve Halime Aydın çiftinin yakışıklı çocukları Talha hayatını, Yuvacıklı Ali ve Beyhan Yumak çiftinin kızları Özlem ile birleştirdi. Hafta sonu gerçekleşen nikahı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Gençlerin şahitliğini Mustafa Fırad ve Şefik Muştak yaptı. Bir ömür mutluluk dileğiyle Başkan Üzülmez evlilik cüzdanını geline verdi.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanı Harun Baş’ın biricik oğlu Ali Hamza Baş erkekliğe ilk adımını attı. Suadiye Mahallesi sakinlerinden Harun ve Ayşe Baş çiftinin 5 çocuğundan biri olan Ali Hamza Baş’ın sünnet oldu. Sünnet cemiyetine katılan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de Baş Ailesinin mutluluğuna ortak oldu. Başkan Üzülmez, aileyi tebrik ederken erkekliğe ilk adımını atan ali Hamza Baş’a da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kartepe’de faaliyet gösteren bir firmada çalışan Hasan Öztürk, Giresunlu Kuş Ailesinin kızları Emine ile evlendi. Giresun’da esnaflık yapan Sebahattin Öztürk ile ev hanımı Aynur Öztürk’ün yakışıklı çocukları Hasan Öztürk, hemşehrileri olan Ali ve Havva Kuşçiftinin zarif kızları ile dünya evine girdi. Gerçekleşen düğün cemiyetine katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e meclis üyesi Erol Yılmaz ile eski meclis üyesi Musa Demirtaş de eşlik etti. İbrikdere Mahallesi gençlerinden Hasan’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Başkan Üzülmez, gençleri tebrik etti.
Kaynak: İHA