Başkan Üzülmez, Çözüm Sürecini Başlattı

Kartepe Köseköy’de meydana gelen kazada Elif Beyza Geylani isimli genç kızın ölümü sonrası, Kartepe Belediyesi tarafından yeni bir kazanın yaşanmaması adına çalışma başlatıldı.

Başkan Üzülmez, Çözüm Sürecini Başlattı

Olayın yaşandığı yere giderek toplanan vatandaşların acısına ortak olan Kartepe Belediye Başkanı İbrahim Üzülmez, bölge halkının istek ve taleplerini yerinde dinledi. Başkan Üzülmez, talepler doğrultusunda ilçe kaymakamı ve emniyet müdürü ile olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, kazanın gerçekleştiği kavşakta kalıcı ve önleyici tedbir kararları alınması için çözüm uygulamaların başlatılmasına kararı alındı.

İlçede yaşanan elim kaza sonrası olay yerinde toplanan halkın yanına giden ve acılarını paylaşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sanayi kuruluşlarının yoğun olduğu ve önemli geçiş noktası olan ilçede ağır tonajlı araçların meskun mahalde uyması gereken hız limitlerine riayet etmesi için ilgili kuruluşlarla iletişime geçtiklerini kaydetti.

İlçe protokolü ile bir araya gelerek konunun çözümü konusunda çalışmaların da başlatıldığını hatırlatan Başkan Üzülmez, trafiğin daha kontrollü sağlanması için yapılan çalışmaların takipçisi olacaklarını dile getirdi. Başkan Üzülmez, “Bizler inançlı insanlarız. Kadere inanırız. Ama kader var diye önlem almamamız söz konusu değil. Sahaya çıkıp bir takım problemleri yerinde çözmeye çalışacağız. Ben de görev yaptığım ilçedeki insanların maksimum derecede güvenli, mutlu ve huzurlu olmasını istiyorum. Şu anda acil çözüm için geldim. Kronik sorunları da gereken mercilere ileteceğiz” dedi.

Başkan Üzülmez’in açıklamalarını dinleyen kalabalık grup daha sonra eylemlerine son vererek dağıldı.
Kaynak: İHA