Kara Para Aşk 10. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kara Para Aşk 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ay Yapım'ın yapımcılığında heyecanlı ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlayan dizi Kara Para Aşk 10. bölümüyle 28 Mayıs Çarşamba akşamı ATV’de.

Kara Para Aşk 10. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kara Para Aşk Dizisi 10. Bölüm özeti:

ELİF AŞK SARHOŞU! Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser, kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için İstanbul'a gelir. Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul'a gelir.

KARA PARA AŞK 10. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir.

Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır. Elif, ailesi için tehlikelerle dolu, karanlık yolda kaybolmak üzeredir.

Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Nebahat Çehre ve Erkan Can da yer alıyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alıyor. Ay yapımın imzasıyla ekranlara gelecek dizinin yönetmenliğini, Ahmet Katıksız yapıyor...

Elif gerçeği itiraf edecek mi?

Elif, Ömer'in tepkisini ölçmeye, ne düşündüğünü anlamaya çalışırken beklenmedik bir misafir ikilinin konuşmasını böler ve her şey havada kalır. Elif gerçek duygularıyla öpmüştür peki ya Ömer? Elif deli gibi bunu merak etmektedir. Hislerinin Ömer'deki karşılığını bulmak için çabalar. Elif beklediği cevabı alabilecek midir?

Nilüfer, Metin'e iyiden iyiye kapılmıştır. İfadesini almak için gelen Pelin ve Arda, Nilüfer'den Metin'in robot resmini çizdirmesini isterler. Nilüfer aşık olduğu adamı ele vermek üzeredir. Bu sırada Elif, Nilüfer'i kurtardığı için rahatlamıştır. Metin'den aldığı parayı eve getirtip saklar. Kendisine ulaşan Metin'e parayı iade edip görüntülerini almak istediğini söyler. Metin'le buluşmaya gitmek için hazırlanırken büyük bir sürprizle karşılaşır.

Elif, Ömer'in polis olduğu ve Nilüfer'i kurtarmak için oyun oynadıkları gerçeğini annesinden saklamaya devam etmektedir. Uygun zamanı bulmaya çalışırken planı altüst olur. Üstelik ablası Aslı'nın yeniden atak dönemine girdiğinden de habersizdir.

Her şeye rağmen araştırmaya devam eden Ömer cinayet gecesiyle ilgili çok önemli bilgilere ulaşacaktır. Bunları Elif'le paylaşmaya gittiğinde hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.