Beni Böyle Sev 61. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Genç ve başarılı bir oyuncu kadrosu ile yayınlandığı ilk hafta itibariyle sosyal medyada büyük başarılara imza atan Beni Böyle Sev 61. Bölümüyle 26 Mayıs Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Beni Böyle Sev 61. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Beni Böyle Sev Dizisi 61. Bölüm özeti:

Ömer'in gündüz okula gidip sonra gece yarılarına kadar çalışması Ayşem'i kuşkulandırmıştır. Ömer'in evden kaçmak için işleri bahane ettiğini düşünür. Şirketi felakete sürükleyen Burak, kötü gidişatı Reha'dan saklamak için elinden geleni yapar.

BENİ BÖYLE SEV 61. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Özellikle Reha'nın dikkatini Eda'nın nikahına çekerek işler hakkında konuşulmasına engel olur. Laf olsun diye ortaya attığı bir fikir Reha'nın hoşuna gider; Eda'nın evlenmesini engellemek için bu fikri uygulamaya karar verir…

Herkes Taner'in ortadan kaybolduğunu düşünürken, Taner sürprizlerle geri döner. Furkan ve Seda herkesten gizli evlenmekte kararlıdır. Mazhar'ın adeta kölesi olan Reyhan'ın kantin mesaisi devam eder.

Aslı'nın kim olduğunu nihayet öğrenen Reyhan bozulur. Öte yandan Mazhar, ehliyet sınavına girmeden önce Reyhan'ın belgelerini kontrol ederken şok edici bir bilgiye ulaşır… Yeni planını uygulamaya başlayan Reha pişman olduğuna Eda'yı inandırmayı başarır. Ömer, Ayşem, Nail ve Reha büyük bir hesaplaşmanın tarafları olurlar.