Altındağ Belediyesi, 34 Yeni Aracı Görücüye Çıkardı

Altındağ halkına sunduğu hizmetleri daha da verimli hale getirmek için yatırımlarını sürdüren Altındağ Belediyesi, araç filosuna 34 araç daha ekledi.

Altındağ Belediyesi, 34 Yeni Aracı Görücüye Çıkardı

Yatırımlarının kalitesini her geçen gün daha da artıran Altındağ Belediyesi, araç filosunu güçlendirdi. Bünyesine eklediği yeni araçlar ile hizmet kalitesini artırmayı amaçlayan Altındağ Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü’nde düzenlenen bir törenle yeni araçlarını görücüye çıkardı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliği yaptığı törene, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.

Altındağ Belediyesi araç filosuna katılan 15 binek otomobil, 1 kamyonet, 4 minibüs, 1 adet üç dingilli tır, 5 adet damperli kamyon, 1 su tankeri, 1 adet çekici, 3 asfalt yama aracı, 2 adet damperli kamyon ve 1 yakıt tankeri Altındağ Belediyesi’nin hizmetine girdi.

“ALTINDAĞ BELEDİYESİ OLARAK İHTİYACIMIZ OLAN TÜM ARAÇLARI SATIN ALABİLECEK GÜÇTEYİZ”
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki göreve geldiği 2004 yılında belediye araçlarının tamamının hurda denilecek durumda olduğunu, bu nedenle bir süre kiralık araçlarla çalışmak zorunda kaldıklarını, sonrasında kendi araçlarını satın alarak hizmet vermeye başladıklarını belirtti.

Başkan Tiryaki, şunları söyledi:
“İlk dönemde araçlarımız çok eskiydi. Eski olduğu için bakımları da zordu ve masraflıydı. Belediyenin mali yapısını güçlendirecek atılımları yaptıktan sonra, araçlarımızı tamamen yeniledik. Şimdi ise araç filomuzu daha da güçlendiriyoruz. Çünkü Altındağ Belediyesi olarak ihtiyacımız olan tüm araçları satın alabilecek güçteyiz. Eski hiçbir araç kullanmadığımız gibi kiralık araç da kullanmıyoruz. Vatandaşa, zamanında ve kaliteli hizmet sunabilmek için hem araç parkurunu genişletmek, hem de günün gerektirdiği teknolojik ekipmanı kullanma zorunluluğumuz var. Birçok belediye maddi imkansızlıktan dolayı bunu uygulayamıyor. Vatandaşlarımız bilmeli ki, Altındağ Belediyesi en iyi hizmeti sunabilmek için uzun vadeli planlar yapıyor, toplanan vergileri en verimli şekilde kullanıyor.”
Kaynak: İHA