Türkiye Belediyeler Birliğine Üye Seçimleri Yapıldı

Trabzon'daki ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri, Türkiye Belediyeler Birliğine üye seçmek için bir araya geldi.

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçe belediye başkanları ile meclis üyeleri katıldı.

Gümrükçüoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşa en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacaklarını belirterek, "Trabzon'u gelecek kuşaklara daha iyi şekilde bırakmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye Belediyeler Birliğine üye seçimi vesilesi ile bir araya geldiğimiz bu toplantıda tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Gümrükçüoğlu, Genç ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'in doğal üye olduğu Türkiye Belediyeler Birliğine, belediye başkanı olarak Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu asıl üye, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ve Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık ise yedek üye olarak seçildi. Meclis üyelerinden ise asıl üyeliğe Düzköy Belediyesi meclis üyesi Kamuran Akpınar, yedek üyeliğe ise Şalpazarı Belediyesi meclis üyesi Fatih Yılmaz seçildi.

Kaynak: AA