İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Aran Açıklaması

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran, "Umuyorum ki mutlu ve Erişim AŞ'de olmaktan gurur duyan çalışanlarımızla ve aradıklarında sorunlarının çözüldüğünü hissederek telefonu kapatan müşterilerimizle birlikte büyümeyi gerçekleştireceğiz" dedi.

Aran, İş Bankasına bağlı Erişim AŞ'nin, Eskişehir'de çağrı merkezi hizmeti vermeye başlaması dolayısıyla bir otelde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, çağrı merkezi faaliyetine 2000 yılında başladıklarını hatırlattı.
Çağrı merkezini kurduklarında önemli bir deneyim elde edeceklerini düşündüklerini belirten Aran, şöyle konuştu:
"Erişim AŞ'nin bugünkü yöneticilerini işe aldığımızı fark etmemiştik ama büyük bir mutlulukla görüyorum ki bugün, Eskişehir'deki Erişim AŞ'nin müdürlüğünü yapan arkadaşımız, 2000 yılında İş Bankasına çağrı merkezi elemanı olarak giren bir arkadaşımız. Bundan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. İş Bankasının çok önemli bir özelliği, kolektif sermaye anlayışına sahip olmasıdır. Çalışan olarak girilen kurumda, kariyer adımları atılarak kurulan şirketlerde genel müdürlük makamına kadar erişilebilir. İş Bankasının, 90 yıllık müşteriye hizmet deneyimi ve çağrı merkezinde de 15 yıllık deneyimi var. Çağrı merkezi sektörüne bir şeyler katabileceğimize inandık. Müşteri memnuniyetinde sıra dışı bir müşteri ve çalışan memnuniyeti yaratmak adına tümüyle genç nüfusun olduğu bir şehirde bu denememize giriştik. Umuyorum ki mutlu ve Erişim AŞ'de olmaktan gurur duyan çalışanlarımızla ve aradıklarında sorunlarının çözüldüğünü hissederek telefonu kapatan müşterilerimizle birlikte büyümeyi gerçekleştireceğiz."

Erişim AŞ Genel Müdürü Rengin Ağılönü ise sigorta ve finans başta olmak üzere farklı sektörlerde faaliyet gösteren iştirak şirketlerinin en yenisi ve genci olduklarını bildirdi.
Şirketin başta İş Bankası grubu olmak üzere kurum ve kuruluşlara çağrı merkezi hizmeti sunmak amacıyla 2012'de kurulduğunu anlatan Ağılönü, "Eskişehir'deki 150 kişilik kadroyla toplam çalışan sayımız 350'ye ulaştı. Yıl sonuna kadar şirket kadromuzu 550 kişiye çıkarmayı ve bu büyümenin tamamını da Eskişehir'de gerçekleştirmeyi, dolayısıyla Eskişehir'de 200 gencimize daha iş imkanı sunmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.
Törene, Eskişehir Vali Yardımcısı Ünal Yıldırım ile İş Bankası ve Erişim AŞ'ye bağlı bazı çalışanlar katıldı.

Kaynak: AA