Milli futbolcular gözyaşlarını tutamadı

A Milli Futbol Takımı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenler için taziye ziyaretlerinde bulundu.

Milli futbolcular gözyaşlarını tutamadı
Hayatını kaybeden madenciler için yapılan şehitliğe giden milli futbolcular gözyaşlarını tutamadı.

Türkiye Milli Futbol Takımı, 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma'ya gelerek madencilerin ve halkın acısını paylaştı.

Madencilerin mezarı başına gelen futbolcular ve Milli Takımın hocası Fatih Terim mezarlara kırmızı beyaz karanfiller bıraktı. Mezarlıkta topluca dua edildikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan bazı futbolcuların gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

10 dakika kadar Maden Şehitliği'nde kalan Milli Takım camiye hareket ederken Fatih Terim, 'Acımız çok büyük. Ulusumun acısı bizim de acımızdır. Bu bir milli bir acıdır' dedi.

GÖKHAN GÖNÜL GÖZYAŞLARINI TUTAMADI


Mezardan sonra camiye giden kafile basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Fenerbahçeli Gökhan Gönül, konuşma yaparken gözyaşlarına hakim olamadı. Gökhahn şunları söyledi: 'Buraya geldik acılarını kadar dindirebiliriz bilmiyorum ama ölen herkese Allah'tan rahmet, kalanlara da sabır diliyorum.'