Karatay’da Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, parke, bordür ve tretuvar kaplama çalışmaları ile ilgili daha önceden programa alınan bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Karatay’da Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

İlçenin modern bir görünüm kazanması için var gücü ile çalışmalarını sürdüren Karatay Belediyesi, belirlenen hedefin üzerinde hizmet götürmek için tüm imkanlarını seferber ediyor. İlçenin her alanında farklı bir çalışma temposu gösteren Karatay Belediyesi özellikle şehir merkezinde tretuvar ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapıyor. Modern Karatay hedefi doğrultusunda ilçe genelinde yürütülen çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin Selimiye Caddesi, Aziziye Mahallesine bağlı Mahmut Şevket Paşa Sokak, Cevizaltı Sokak, Tırtıllı Sokak, Reis Sokak ile Keçeciler Mahallesine bağlı Gülhane Sokak ve Emirkara Sokakta parke ve bordur çalışması yapımına devam edildiğini söyledi.

Tretuvar ve parke bordur yenilenmeleri ardından yağmur suyu rögar kanalları yenilenecek ve sıcak asfalt yapılacak.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli yaptığı açıklamada, Karatay bölgesini yaşam standartlarının üstünde bir görünüme kavuşturmak için ekiplerimiz gece gündüz çalışmaktadırlar. İlçenin her alanında farklı çalışmaları yürüten ekiplerimiz, Karatay halkının daha rahat etmesi, nezih ortamlarda zaman geçirmesi ve yaşam kalitelerini arttıracak çalışmalara imza atmaktadırlar” dedi.

Kaynak: İHA