Ak Parti Ordu Milletvekili Şener'in Ziyaretleri

AK Parti Ordu Milletvekili ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Başkanı İhsan Şener, Çamaş ve Çatalpınar ilçelerinin belediye başkanlarını ziyaret etti.

Çamaş Belediye Başkanı Alahitdin Giden ve Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe'yi makamlarında ziyaret eden Şener, Giden ve Türe'ye hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Seçim çalışmalarında belediye başkan adayları ile birlikte çalıştıklarını ancak seçimlerden sonra yurt dışı ve TBMM'deki görevleri nedeniyle bir süredir Ordu'ya gelemediğini ifade eden Şener, şunları kaydetti:
"İlk fırsatta Ordu'ya gelerek belediye başkanlarımızı ziyaret etmek, hayırlı olsun temennisinde bulunmak istedim. Bugüne kadar başkanlarımız ile birlikte çalıştık. Bundan sonraki süreçte de yine birlikte görev yapacağız. Milletimizin hizmetinde olan bir partide milletimizin hizmetçisi olarak görev yaptığımızı unutmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar belediye başkanlığı makamlarında görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Görevi devralan arkadaşlarımızın da layığı ile çalışacaklarına inanıyorum."
Çamaş Belediye Başkanı Alahitdin Giden ve Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, vatandaşın destekleriyle daha güzel işlere imza atacaklarını dile getirdi.
Kaynak: AA