Dedenin Son Nefesindeki Sözleri Açıklaması

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde meydana gelen traktör kazasında sürücü hayatını kaybederken, traktörde bulunun eşi ve torunu hafif yaralandı.

Dedenin Son Nefesindeki Sözleri Açıklaması
Traktörün altında kalarak sıkışan sürücü son nefesinde eşine, “Beni bırak torunumu kurtar” dedi.


Edinilen bilgiye göre, Şarkikaraağaç ilçesi Köprü Köyü Sapa Dere mevkiinde 32 YF 004 plakalı traktörü ile odun kestikten sonra yanında bulunan eşi Remziye Kaygısız (64) ve torunu Mevlüt Sağlam (10) ile evine dönmekte olan Bayram Kaygısız (65), direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kazada sürücü Bayram Kaygısız, devrilen odun yüklü traktörün direksiyon ve koltuk arasında sıkışırken, eşi ise yola savruldu. Traktörde sıkışan torununu gören Kaygısız, hafif yaralı olan eşinden kendisini bırakıp, torununu kurtarmasını istedi.

Kazadan sonra sıkıştığı yerden cep telefonu ile yakınlarını arayan Mevlüt Sağlam yardım istedi. Küçük çocuk olay yerine gelen yakınları ve köylüler tarafından sıkıştığı yerden çıkarılırken, dede Bayram Kaygısız ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri sürücü Kaygısız’ın öldüğünü belirlerken, cenazesi Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hafif yaralanan Mevlüt Sağlam ile Remziye Kaygısız ise Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yalvaç İlçe Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Kaynak: İHA