(özel Haber) İngiltere, Gizem’i Konuşuyor

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde doğan ve ailesinin ticaret hayatı sebebiyle 13 yıl önce İngiltere’nin başkenti Londra’ya taşınan Gizem Erdoğan, eğitim ve meslek hayatında elde ettiği başarılarla gündeme geldi.

(özel Haber) İngiltere, Gizem’i Konuşuyor

Yaşadığı şehrin ana arterleri üzerinde yer alan reklam billboardlarına fotoğrafları asılan 23 yaşındaki Gizem Erdoğan’ın bu başarısı, diğer öğrencilere örnek gösteriliyor.

Gizem Erdoğan’ın babası Ali Erdoğan ticaret hayatını ilerletmek adına memleketi Elbistan’dan İngiltere’ye yerleşme kararı aldı. İngiltere’nin başkenti Londra’ya taşındıkları yılda daha 10 yaşında olan Gizem Erdoğan, kısa sürede eğitim alanında birçok başarıya imza attı. 4 çocuklu Erdoğan ailesinin ortanca çocukları olan Gizem Erdoğan, ailesiyle 6 yıl önce Enfield şehrine taşındı.

Burada da üniversite eğitiminde ardı ardına dereceler alan Gizem Erdoğan, haftanın iki gününü gönüllü polis memurluğu yaparak geçiriyor ve vatandaşlara yardım ediyor.

Hem okul hem meslek hayatında elde ettiği başarılar sonucu halkın ve bölge yöneticilerinin takdirini alan Gizem Erdoğan’ın fotoğrafları, şehrin ana caddeleri üzerinde yer alan reklam billboardlarına asılarak, diğer insanlara örnek gösterildi.

Telefon aracılığıyla özel bir açıklama yapan Gizem Erdoğan, hayatının her alanında kendisine destek olan ailesine teşekkür ederek, Türk kızlarına fırsat verilmesi halinde neler başarabileceklerini azda olsa kanıtlamaktan gurur duyduğunu söyledi.

Kaynak: İHA