O Hayat Benim 12. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

O Hayat Benim 12. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV ekranlarının en çok seyredilen dizisi O Hayat Benim, yeni bölümleriyle fırtına gibi esmeye devam ediyor. O Hayat Benim, 11 Mayıs Pazar akşamı 12. Bölümü ile Fox TV’de!

O Hayat Benim 12. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
O Hayat Benim Dizisi 12. Bölüm özeti:

Bahar sonunda Efsun'un gerçek yüzünü görür ve kızkardeşini hayatından tamamen çıkarmaya yemin eder. Bahar ve Ateş'in yeniden yakınlaştıklarına şahit olan Efsun ise planlarının işe yaramadığını görünce deliye döner.

O HAYAT BENİM 12. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Diğer yandan, Nuran bahçedeki cesedi ortadan kaldırmak için yeni planlar peşindedir. Efsun'un evden kovduğu Bahar, gecekonduya giderek Nuran'ın tüm planlarını bozar. Yeniden biraraya gelen Bahar ve Ateş arasındaki aşk, artık her şeye karşı duracak kadar güçlüdür. O Hayat Benim heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar akşamı 20.00 da FOX ekranlarında!

O Hayat Benim 11. bölümde yaşananlar
Efsun'un söylediklerinden kuşku duymaz Bahar. Her şey ortadadır, Ateş onu kardeşiyle aldatmaktadır. Bahar için Ateş sayfası kapanmıştır. Ateş ne söylese dinlemez. Hatice Bahar'la konuşamadan kaza geçirir.

Komaya girer. Nuran derin bir soluk alır. Fakat bu uzun sürmeyecektir. Hatice'nin durumu iyiye gitmektedir, komadan çıkacaktır. Nuran'ın bu konuda bir planı yoktur. Foyaları pek yakında meydana çıkacaktır. Ateş ise paramparçadır. Aşktan umudunu kesmiştir. Artık intikamına odaklanacaktır.