Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez Ordulular Pikniği’ne Katıldı

Kocaeli Marmara Ordulular Derneği’nin düzenlediği Piknik Şöleni’nde Ordulular biraraya geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez Ordulular Pikniği’ne Katıldı
Şölene katılımı ile destek veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sosyalleşmeyi ve birlikteliği sağlayan bu güzel organizasyon için dernek yönetimine teşekkür etti.
Kartepe Belediyesi’nin desteği ile Kocaeli Marmara Ordulular Derneği tarafından Seka Kamp Alanı’nda düzenlenen piknik şöleni yoğun bir katılım ile renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Şölende dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Marmara Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Çun, katılımıyla onurlandıran Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başta olmak üzere konuklarına ve şölene katkı sağlayan sponsor firmalara da teşekkür etti.

Anneler Gününe denk gelen şölende katılımcıları selamlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, konuşmasına tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak başladı.

Kartepe’de yaşayan Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun’un çok aktif bir kişilik olduğunu hatırlatan Başkan Üzülmez, “Dernek başkanı ve yönetiminin faaliyetlerini yakinen takip ediyoruz. Mehmet Bey bunları yorulmadan gerçekleştiriyor. Kendisini tebrik ediyorum. Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sosyalleşmeyi ve birlikteliği sağlayan bu güzel organizasyon için dernek yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı ve İzmit Kız Meslek Lisesi Halk Oyunları Ekiplerinin gösterileri ile renklenen kamp alanındaki piknikte yöresel sanatçılar Sebile Can, Grup Tek, Kemençeci Zihni Usta, Ozan Hamza’nın hareketli parçaları eşliğinde Ordulular gün boyu eğlenme imkanı buldular. Mangalların yakıldığı, sohbetin semaverlerde demlenen çaylar eşliğinde sürdüğü piknikte Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, piknik alanını dolaşarak vatandaşlara hatır sordu. Üzülmez, böyle bir etkinliği Kartepe’de ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: İHA